Menu Content/Inhalt
hammarbygriparna3.jpg
Hammarby segrade hemma trots decimerat lag
2014-07-19 10:26
Hammarby tog årets första hemmaseger i torsdags, då man slog Griparna från Nyköping med 46-44. Det gjorde man trots att många av förarna var frånvarande och man blev tvungen att köra Rider Replacement för Szymon Wozniak. På ”pappret” såg Gästerna starkare ut, men Hammarbyförarna stod för en riktig skräll, då man höll matchen jämn in mot slutet, och med endast ett 2-poängsunderläge inför det sista heatet, var spänningen stor inför heat 15. Och med en 5-1:a i heat 15 ordnad av Magnus Zetterström och Linus Eklöf (bilden) avgick Hammarby med en sensationell seger!


Foto: Daniel PeroLäs mer...
 
Griparna gästar Gubbis på torsdag

På torsdag (17/7) körs det äntligen speedway på Gubbängens IP igen! Då kommer Griparna från Nyköping på besök. Det är den avbrutna matchen från säsongspremiären på Gubbis som vi nu gör ett nytt försök med.  Med i Griparnas lag är Hammarbys ”egna” favoritförare Andriy Karpov (bilden). Andriy som har flertalet säsonger bakom sig i Hammarby, släpptes i transferfönstret tidigare i år av ekonomiska skäl, och hamnade då i Griparna. Så när vi äntligen får se Andriy igen - så får vi se honom kämpa för bortalaget tyvärr.
 

Foto: Linda  Andersson


Läs mer...
 
Nya matchdatum

Nu är det klart med nya datum för de två inställda matcherna som skulle ha körts på Gubbängens IP. Dels hemmapremiären den 28 maj mot Griparna som fick avbrytas, och sedan även skjutas upp från det nya datumet. Den kommer nu att köras torsdagen den 17 juli på Gubbängens IP. Den andra matchen är den inställda matchen mot Lejonen den 19 juni. Den har flyttats till onsdagen den 13 augusti.


Torsdag den 17 juli: Hammarby - Griparna

Onsdag den 13 augusti: Hammarby - Lejonen 
Blytung förlust i Eskilstuna
Hammarby åkte på en blytung förlust på den för tillfället inlånade hemmaplanen i Eskilstuna! Gästerna från Malmö, FNC Gnistorna vann med hela 59-31! Det hade regnat under natten och även under dagen över Smedstadion i Eskilstuna. Det klarnade dock upp fram emot matchstart och vi fick vara glada över att matchen kunde genomföras. Det gjorde dock att banan inte gick att känna igen för förarna som var vana att köra på den. Den enda Hammarbyföraren som fick till det var Szymon Wozniak (bilden) som tog 10+1 poäng.

Foto: Linda AnderssonLäs mer...
 
Hemmamatch i Eskilstuna imorgon
När Hammarby imorgon möter FNC Gnistorna från Malmö på hemmaplan, gör man inte det på traditionella Gubbängens IP, utan på Smedstadion, Eskilstuna. För Magnus Zetterström, Linus Eklöf och Daniel Henderson blir det ändå hemmaplan då de har Smederna som moderförening. Även Szymon Wozniak (bilden) har kört i Smederna, men är för tillfället utlånad till Hammarby. Så hemmaplansfördelen är i stort sett behållen trots flytten. Motståndarna och serieledarna FNC Gnistorna kommer med ett mycket starkt lag, som toppas av Peter Ljung och Mikael Max.

Foto: Linda Andersson


Läs mer...
 
Torsdagens match är flyttad till Eskilstuna
Torsdagens match den 3 juli är flyttad från Gubbängens IP till Smedstadion, Eskilstuna. Det på grund av att banan tidigare förlagdes med körförbud. Man har jobbat på banan när möjlighet har getts, d.v.s. när det inte har spelats fotboll eller varit för blött för att skrapa. När banan är klar för besiktning är dock inte klart. Risken finns ju även att banan inte blir godkänd, så därför flyttar vi torsdagens match till Smedstadion. Den här gången är flytten även godkänd av förbundet. Vi hoppas att så många supportrar som möjlig har möjlighet att komma till Eskilstuna och stötta laget! Vi återkommer med matchartikel och information hur man hittar dit.


 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

Sida 1 av 82
Prislista_2014

Hydroscand
Rapid Bevakning
Årsta Däck
Bengt Greinert
Consale Containeruthyrning
Djurö Gräv
Enjoy Event - Erbjuder upplevelser som är knutna till större sport & kulturhändelser, eller helt fristående kick-off & konferensaktiviteter.
Exclusive Cars
FORIA
Fronta
LGA Transport
Lundins Värme
PS Ventilation
Stavdal
Team Kentas
Trädfällning Allround
Vent Rent
WoW Communicate
Byggunderhåll
CIJA Tank AB
Handelsbanken Högdalen
Heymann
Hägerstens Glasmästeri
Kumla Fasad Team
Mählkvists Drycker
Nacka Värmdö Maskin AB
Nordic Recond
Nynäs Tak
Roslagens Plåtkonsult AB
Sand & Grus Jehander
Solberga Konfektyr
Söderorts Måleri
Tommys Fönsterputs
Traktor & Maskin i Sörmland verkar i hela Sörmland med försäljning och service av traktorer, tröskor och jordbruksrelaterade produkter.
Biljett.nu
Dezeta
Irenes Blommor
Spendrups
Södertörns Asfalt
Thord Steinert
Stöd din idrottsförening