Menu Content/Inhalt
next.jpg
Division 1 - 2015

Hammarby tävlar i år i div 1 där man kör 4-lagsmatcher. Det betyder att fyra lag möter varandra samtidigt i samma match. Varje lag kör 12 matcher varav 3 st är hemmamatcher. I varje tävlingsomgång körs det två st 4-lagsmatcher. Eftersom det är 10 lag i serien så står två lag över i varje tävlingsomgång. Det är därför 15 omgångar i serien sammanlagt. Div 1 är endast öppen för förare som kör på svensk licens.

Hammarbys trupp 2015 består av Adrian Gheorghe, Freddie Eriksson, Tommie Lundgren och Johan Hyll. Adrian siktar på att köra så mycket som möjligt, men övriga förare kommer nog inte att köra så mycket. Vi kommer istället att låna in förare till matcherna. Om några dagar kan vi kanske presentera premiärlaget till matchen den 3 maj i Karlstad.


Läs mer...
 
Säsongspremiären närmar sig med stormsteg!

Säsongspremiären närmar sig med stormsteg! Nu är det bara ca tre veckor kvar till den 3 maj då Hammarby har seriepremiär på bortplan i Karlstad! Där möter Hammarby hemmalaget Speedway 054, och även Västervik och Team Rasta, eftersom det är 4-lagsmatcher i div 1.


Två veckor senare, lördagen den 16 maj, är det dags för hemmapremiären på Gubbis! Gästande lag är då Speedway 054, Texoil Racers och Kavaljererna.


För hela Hammarbys matchprogram 2015, klicka på ”läs mer”.Läs mer...
 
Hammarby Speedway inför säsongen 2015
2015-02-02 22:12

Hammarby Speedway har under säsongen 2014 genomlevt mängder av prövningar. Hammarby Speedway AB´s konkurs i början på 2014 blev upprinnelsen till en kris då Hammarby If fick överta en hel del av de uppkomna ekonomiska problemen. Vädrets makter, med enorma regnmängder, som tvingade oss att ställa in ett antal matcher och köra på andra arenor utanför Stockholm. Banans kvalitet med dräneringsproblem, som orsakade oss körförbud under lång tid. Allt detta bidrog självfallet till stora intäktsbortfall. 2014 blev utan tvekan Hammarby Speedway sämsta säsong någonsin!Läs mer...
 
Serieavslutning mot Masarna på Gubbängen ikväll
2014-09-04 09:56
Ikväll är det serieavslutning för Hammarby på Gubbängens IP. Då möter vi Masarna där. Det är ett supertaggat Maslag som är piskade att vinna för att gå till slutspel. Hammarby har ingen chans till slutspel, men vi vill avsluta serien snyggt med en seger på hemmaplan inför hemmapubliken. Masarna kommer till Gubbis med ett stort publikstöd i form av tillresta funktionärer och fans. Vi får hoppas att Hammarbysupportrarna också kommer till Gubbis för att supporta våra killar! I Hammarby gör Nicolai Klindt (bilden) hemmadebut.

Foto: Linda  Andersson


Läs mer...
 
Äntligen dags för matchen mot Lejonen på Gubbis
2014-08-26 22:44
Då var det äntligen dags för den sedan tidigare uppskjutna matchen mot Lejonen. Den körs ikväll onsdag, och följs upp av två bortamatcher mot Lejonen på torsdag, och mot Örnarna på fredag. Hammarby har alltså tre matcher denna vecka, och med stort pysslande och knåpande har vi fått ihop lag till alla tre matcherna. I kvällens hemmamatch på Gubbis hoppas vi att Magnus ”Zorro” Zetterströms (bilden) motorer fungerar bättre än förra hemmamatchen då han hade problem med båda cyklarna.

Foto: Linda  Andersson


Läs mer...
 
Bortamatch mot Örnarna ikväll
2014-08-21 18:24
Ikväll möter Hammarby Örnarna på bortaplan i Mariestad. Matchen blir något av ”Mission impossible” för Hammarby då två sena återbud gör det praktisk taget omöjligt för Hammarby att vinna. Nicolai Klindt (bilden) skadade sig i en match i den danska ligan igår kväll och kan inte köra ikväll. För Nicolai kör vi Rider Replacement för. Magnus Zetterström, det andra sena återbudet har vi inte lyckas att ersätta alls. Hammarby blir då tyvärr en man kort i kvällens drabbning i Mariestad. Det är beklagligt, men med så kort varsel har det inte gått att kalla in någon annan.

Foto: Linda  Andersson


Läs mer...
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

Sida 1 av 83
Prislista_2014

Hydroscand
Rapid Bevakning
Årsta Däck
Bengt Greinert
Consale Containeruthyrning
Djurö Gräv
Enjoy Event - Erbjuder upplevelser som är knutna till större sport & kulturhändelser, eller helt fristående kick-off & konferensaktiviteter.
Exclusive Cars
FORIA
Fronta
LGA Transport
Lundins Värme
PS Ventilation
Stavdal
Team Kentas
Trädfällning Allround
Vent Rent
WoW Communicate
Byggunderhåll
CIJA Tank AB
Handelsbanken Högdalen
Heymann
Hägerstens Glasmästeri
Kumla Fasad Team
Mählkvists Drycker
Nacka Värmdö Maskin AB
Nordic Recond
Nynäs Tak
Roslagens Plåtkonsult AB
Sand & Grus Jehander
Solberga Konfektyr
Söderorts Måleri
Tommys Fönsterputs
Traktor & Maskin i Sörmland verkar i hela Sörmland med försäljning och service av traktorer, tröskor och jordbruksrelaterade produkter.
Biljett.nu
Dezeta
Irenes Blommor
Spendrups
Södertörns Asfalt
Thord Steinert
Stöd din idrottsförening