Menu Content/Inhalt
No images
Årsmöte

Årsmöte torsdagen den 26 mars kl 19:00

Härmed kallas alla medlemmar till årsmöte. Mötet äger rum i klubbhuset på Gubbängens IP, torsdagen den 26 mars kl 19:00. Alla sedvanliga handlingar inför årsmötet kommer finnas att beskåda i klubbhuset, minst en vecka före mötet.

Varmt välkomna

Styrelsen Hammarby speedway


 
Kallelse
2015-02-24 00:51

Styrelsen för Hammarby Speedway kallar härmed till medlemsmöte tisdagen den 3 mars kl 19:00 i klubblokalen på Gubbängens IP.

Vi ber alla medlemmar fundera på namnförslag till ny styrelse att framföra på kommande årsmöte.

Med vänliga hälsningar

Styrelsen


 
Bajenkväll på Hovet på lördag
2015-02-02 22:22

Nu på lördag (7/2) är det stor Bajenfest på Hovet när den årliga ”Bajenkvällen” går av stapeln! Hammarby Hockey möter då i kvällens huvudnummer Väsby Hockey med matchstart kl 17:00. Innan det spelas det en supportermatch med matchstart kl 15:00. Publikinsläpp från 14:30.


Hela Bajenfamiljen kommer att finnas samlade under ett tak, och Hammarby Speedway finns då självklart på plats för att visa upp sig, prata speedway och sälja souvenirer. Hammarbys speedwayförare Adrian Gheorghe finns också på plats och visar upp sin speedwaycykel. Läs mer...
 
Hammarby Speedway inför säsongen 2015
2015-02-02 22:12

Hammarby Speedway har under säsongen 2014 genomlevt mängder av prövningar. Hammarby Speedway AB´s konkurs i början på 2014 blev upprinnelsen till en kris då Hammarby If fick överta en hel del av de uppkomna ekonomiska problemen. Vädrets makter, med enorma regnmängder, som tvingade oss att ställa in ett antal matcher och köra på andra arenor utanför Stockholm. Banans kvalitet med dräneringsproblem, som orsakade oss körförbud under lång tid. Allt detta bidrog självfallet till stora intäktsbortfall. 2014 blev utan tvekan Hammarby Speedway sämsta säsong någonsin!Läs mer...
 
Medlemsmöte onsdagen den 3 december kl 18:30
2014-11-17 18:19

Härmed kallas alla medlemmar till medlemsmöte. Mötet äger rum i klubbhuset på Gubbängens IP, onsdagen den 3 december kl 18:30. 

Då kommer information om den kommande säsongen 2015 - Hammarby speedways framtid! Även säsongen som har varit kommer att tas upp. Fika och bullar finns på plats för att lysa upp i vintermörkret! Missa inte detta allesammans!

Varmt välkommna

Styrelsen Hammarby speedway 
Serieavslutning mot Masarna på Gubbängen ikväll
2014-09-04 09:56
Ikväll är det serieavslutning för Hammarby på Gubbängens IP. Då möter vi Masarna där. Det är ett supertaggat Maslag som är piskade att vinna för att gå till slutspel. Hammarby har ingen chans till slutspel, men vi vill avsluta serien snyggt med en seger på hemmaplan inför hemmapubliken. Masarna kommer till Gubbis med ett stort publikstöd i form av tillresta funktionärer och fans. Vi får hoppas att Hammarbysupportrarna också kommer till Gubbis för att supporta våra killar! I Hammarby gör Nicolai Klindt (bilden) hemmadebut.

Foto: Linda  Andersson


Läs mer...
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

Sida 1 av 84
Prislista_2014

Hydroscand
Rapid Bevakning
Årsta Däck
Bengt Greinert
Consale Containeruthyrning
Djurö Gräv
Enjoy Event - Erbjuder upplevelser som är knutna till större sport & kulturhändelser, eller helt fristående kick-off & konferensaktiviteter.
Exclusive Cars
FORIA
Fronta
LGA Transport
Lundins Värme
PS Ventilation
Stavdal
Team Kentas
Trädfällning Allround
Vent Rent
WoW Communicate
Byggunderhåll
CIJA Tank AB
Handelsbanken Högdalen
Heymann
Hägerstens Glasmästeri
Kumla Fasad Team
Mählkvists Drycker
Nacka Värmdö Maskin AB
Nordic Recond
Nynäs Tak
Roslagens Plåtkonsult AB
Sand & Grus Jehander
Solberga Konfektyr
Söderorts Måleri
Tommys Fönsterputs
Traktor & Maskin i Sörmland verkar i hela Sörmland med försäljning och service av traktorer, tröskor och jordbruksrelaterade produkter.
Biljett.nu
Dezeta
Irenes Blommor
Spendrups
Södertörns Asfalt
Thord Steinert
Stöd din idrottsförening