Menu Content/Inhalt
next.jpg
Funktionärsmöte onsdag den 3 juni

Efter den lyckade hemmapremiären är det dags att trimma organisationen lite till. Därför kallar Hammarby Speedway till funktionärsmöte på onsdag den 3 juni kl 18:30 i klubbhuset på Gubbis.

Vi pratar då om vad som var bra i hemmapremiären, och vad som kan göras bättre.

Fika och bulle finns på plats för den som är sugen.


Varmt välkomna!


 
Hammarby kom tvåa i premiären

Hammarby kom på en andraplats i seriepremiären. Hammarby var länge med och fightades om segern i matchen, och hade fram till heat 13 en hård kamp om ledningen i matchen med Texoil Racers från Malmö. Hammarby låg bara några poäng efter Texoil Racers, men efter heat 14 och 15 där Hammarby endast tog två enpoängare, blev avståndet för stort för att kunna hämtas in. Gästerna från Malmö var helt enkelt lite vassare och avgick med segern. Hammarby och Freddy Godlund (bilden) fick nöja sig med en andraplats.


Foto: Linda Andersson


Läs mer...
 
Seriepremiär för Hammarby Speedway på lördag

På lördag den 16 maj är det seriepremiär för Hammarby Speedway. Det eftersom seriepremiären i Karlstad den 3 maj blev uppskjuten. Nu får vi börja på hemmaplan istället. Motståndare på lördag är Speedway 054 från Karlstad, Texoil Racers från Malmö och Hagforslaget Kavaljererna. Fyra lag i samma match betyder stenhårda kamper om varje placering i heaten. Div 1 betyder också unga lovande speedwaytalanger - blivande världsmästare kanske? Hammarbys lag leds av lagledarna Rholand Jensen och Daniel Axling. På banan är Freddy Godlund (bilden) tillbaka i Hammarby och är lagkapten. Matchstart kl 14:00!


Foto: Linda Andersson


Läs mer...
 
Funktionärsmöte måndag den 11 maj kl 18:30

Nu är det inte många dagar kvar till hemmapremiären den 16 maj. Därför kallar Hammarby Speedway till funktionärsmöte på måndag den 11 maj kl 18:30 i klubbhuset på Gubbis.

Det är bra om så många som möjligt kan komma, för det finns mycket att gå igenom.

Hammarby bjuder på fika och grillade hamburgare.


Varmt välkomna!


 
Hammarby Speedways premiär är inställd

Hammarby Speedways seriepremiär är inställd. Hammarby skulle ha kört i Karlstad imorgon, men den matchen har blivit inställd på grund av att banan har fått körförbud. Hemmaklubben Speedway 054 (Karlstad/Hammarö SK) beklagar detta, men det är inte deras fel att banan har fått körförbud. Det är den andra klubben i Karlstad, Solkatterna som har gjort förändringar på banan som Svemo inte har godkänt. Tävlingen kommer att bli av så fort banan är återställd, skriver Speedway 054 på sin hemsida.


 
Division 1 - 2015
2015-04-19 15:12

Hammarby tävlar i år i div 1 där man kör 4-lagsmatcher. Det betyder att fyra lag möter varandra samtidigt i samma match. Varje lag kör 12 matcher varav 3 st är hemmamatcher. I varje tävlingsomgång körs det två st 4-lagsmatcher. Eftersom det är 10 lag i serien så står två lag över i varje tävlingsomgång. Det är därför 15 omgångar i serien sammanlagt. Div 1 är endast öppen för förare som kör på svensk licens.

Hammarbys trupp 2015 består av Adrian Gheorghe, Freddie Eriksson, Tommie Lundgren och Johan Hyll. Adrian siktar på att köra så mycket som möjligt, men övriga förare kommer nog inte att köra så mycket. Vi kommer istället att låna in förare till matcherna. Om några dagar kan vi kanske presentera premiärlaget till matchen den 3 maj i Karlstad.


Läs mer...
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

Sida 1 av 84
Prislista_2014

Hydroscand
Rapid Bevakning
Årsta Däck
Bengt Greinert
Consale Containeruthyrning
Djurö Gräv
Enjoy Event - Erbjuder upplevelser som är knutna till större sport & kulturhändelser, eller helt fristående kick-off & konferensaktiviteter.
Exclusive Cars
FORIA
Fronta
LGA Transport
Lundins Värme
PS Ventilation
Stavdal
Team Kentas
Trädfällning Allround
Vent Rent
WoW Communicate
Byggunderhåll
CIJA Tank AB
Handelsbanken Högdalen
Heymann
Hägerstens Glasmästeri
Kumla Fasad Team
Mählkvists Drycker
Nacka Värmdö Maskin AB
Nordic Recond
Nynäs Tak
Roslagens Plåtkonsult AB
Sand & Grus Jehander
Solberga Konfektyr
Söderorts Måleri
Tommys Fönsterputs
Traktor & Maskin i Sörmland verkar i hela Sörmland med försäljning och service av traktorer, tröskor och jordbruksrelaterade produkter.
Biljett.nu
Dezeta
Irenes Blommor
Spendrups
Södertörns Asfalt
Thord Steinert
Stöd din idrottsförening