Menu Content/Inhalt
No images
Medlemsmöte onsdagen den 3 december kl 18:30
2014-11-17 18:19

Härmed kallas alla medlemmar till medlemsmöte. Mötet äger rum i klubbhuset på Gubbängens IP, onsdagen den 3 december kl 18:30. 

Då kommer information om den kommande säsongen 2015 - Hammarby speedways framtid! Även säsongen som har varit kommer att tas upp. Fika och bullar finns på plats för att lysa upp i vintermörkret! Missa inte detta allesammans!

Varmt välkommna

Styrelsen Hammarby speedway 
Serieavslutning mot Masarna på Gubbängen ikväll
2014-09-04 09:56
Ikväll är det serieavslutning för Hammarby på Gubbängens IP. Då möter vi Masarna där. Det är ett supertaggat Maslag som är piskade att vinna för att gå till slutspel. Hammarby har ingen chans till slutspel, men vi vill avsluta serien snyggt med en seger på hemmaplan inför hemmapubliken. Masarna kommer till Gubbis med ett stort publikstöd i form av tillresta funktionärer och fans. Vi får hoppas att Hammarbysupportrarna också kommer till Gubbis för att supporta våra killar! I Hammarby gör Nicolai Klindt (bilden) hemmadebut.

Foto: Linda  Andersson


Läs mer...
 
Äntligen dags för matchen mot Lejonen på Gubbis
2014-08-26 22:44
Då var det äntligen dags för den sedan tidigare uppskjutna matchen mot Lejonen. Den körs ikväll onsdag, och följs upp av två bortamatcher mot Lejonen på torsdag, och mot Örnarna på fredag. Hammarby har alltså tre matcher denna vecka, och med stort pysslande och knåpande har vi fått ihop lag till alla tre matcherna. I kvällens hemmamatch på Gubbis hoppas vi att Magnus ”Zorro” Zetterströms (bilden) motorer fungerar bättre än förra hemmamatchen då han hade problem med båda cyklarna.

Foto: Linda  Andersson


Läs mer...
 
Bortamatch mot Örnarna ikväll
2014-08-21 18:24
Ikväll möter Hammarby Örnarna på bortaplan i Mariestad. Matchen blir något av ”Mission impossible” för Hammarby då två sena återbud gör det praktisk taget omöjligt för Hammarby att vinna. Nicolai Klindt (bilden) skadade sig i en match i den danska ligan igår kväll och kan inte köra ikväll. För Nicolai kör vi Rider Replacement för. Magnus Zetterström, det andra sena återbudet har vi inte lyckas att ersätta alls. Hammarby blir då tyvärr en man kort i kvällens drabbning i Mariestad. Det är beklagligt, men med så kort varsel har det inte gått att kalla in någon annan.

Foto: Linda  Andersson


Läs mer...
 
Mycket viktig hemmamatch mot Valsarna
2014-08-13 22:34
Imorgon är det dags för allsvensk speedway på Gubbängen igen. Efter det lilla sommaruppehållet är vi nu igång igen och Hammarby möter nu Valsarna från Hagfors på hemmaplan i Stockholm. Det är en mycket viktig match i kampen om en slutspelsplats. Både Hammarby och Valsarna sladdar i tabellen och är båda i stort behov av poäng. Det lag som vinner detta möte tar hem 3 poäng inklusive bonuspoängen och har fortfarande en god chans att nå ett slutspel. I Hammarby gör äntligen den unga och mycket lovande polacken Artur Czaja (bilden) debut. Han ersätter skadade Nicolai Klindt i laget.

Foto: Anna Dymek


Läs mer...
 
Hammarby kör borta mot Griparna
2014-08-06 23:32

Efter Hammarbys senaste bragdmatch på Gubbis, när man vände underläge mot Griparna till seger i matchens sista heat, är det nu dags för Hammarby att mäta krafterna på speedwayovalerna igen. Det gör Hammarby ikväll (torsdag 7/8) på bortaplan mot Griparna från  Nyköping. I Hammarby gör nyförvärvet Nicolai Klindt (bilden) debut. Han kom in i transferfönstret i juni och förstärler nu laget i returmötet mot Griparna. Hemmalaget Griparna förstärker i sin tur sitt lag med GP-föraren Fredrik Lindgren.
 

Foto: Linda  Andersson

Läs mer...
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

Sida 1 av 83
Prislista_2014

Hydroscand
Rapid Bevakning
Årsta Däck
Bengt Greinert
Consale Containeruthyrning
Djurö Gräv
Enjoy Event - Erbjuder upplevelser som är knutna till större sport & kulturhändelser, eller helt fristående kick-off & konferensaktiviteter.
Exclusive Cars
FORIA
Fronta
LGA Transport
Lundins Värme
PS Ventilation
Stavdal
Team Kentas
Trädfällning Allround
Vent Rent
WoW Communicate
Byggunderhåll
CIJA Tank AB
Handelsbanken Högdalen
Heymann
Hägerstens Glasmästeri
Kumla Fasad Team
Mählkvists Drycker
Nacka Värmdö Maskin AB
Nordic Recond
Nynäs Tak
Roslagens Plåtkonsult AB
Sand & Grus Jehander
Solberga Konfektyr
Söderorts Måleri
Tommys Fönsterputs
Traktor & Maskin i Sörmland verkar i hela Sörmland med försäljning och service av traktorer, tröskor och jordbruksrelaterade produkter.
Biljett.nu
Dezeta
Irenes Blommor
Spendrups
Södertörns Asfalt
Thord Steinert
Stöd din idrottsförening