Menu Content/Inhalt
No images
Årsmötet är flyttat till fredagen den 18 maj

Årsmötet den 26 april är flyttat till fredagen den 18 maj kl 18:30! Mötet äger rum i HIFs klubbhus (gula villan) på Kanalplan.

Medlemsmötet den 26 april kl 18:00 kvarstår.

Anmäl att du kommer så att vi kan beräkna förtäring. Anmälan sker via E-post till Robert Markenfelt på markenfelt[at]bajenspeedway.se


Varmt välkomna

Styrelsen Hammarby speedway 
Års- och medlemsmöte torsdagen den 26 april

Hammarby Speedway kallar alla medlemmar till årsmöte. Mötet äger rum i HIFs klubbhus (gula villan) på Kanalplan, torsdagen den 26 april kl 19:00. Årsmötet kommer att föregås av ett medlemsmöte kl 18:00.

Medlemsmötet är öppet för alla som vill komma. Vi behöver nya krafter i föreningen som jobbar för att få tillbaka speedwayen i Stockholm. Har du idéer eller vill vara med och jobba för en framtida speedwayanläggning i Stockholm, kom då på mötet och framför dessa idéer. Eller kom bara för att lyssna. Alla speedwayintresserade är välkomna!

Anmäl att du kommer så att vi kan beräkna förtäring. Anmälan sker via E-post till Robert Markenfelt på markenfelt[at]bajenspeedway.se

Varmt välkomna

Styrelsen Hammarby speedway


 
Städ och avvecklingsdag

Lördagen den 25 mars (nu på lördag) är det städ och avvecklingsdag på Gubbis. Vi startar kl 10:00. Vi hoppas att så många funktionärer som möjligt kan komma och hjälpa till att städa upp och köra bort skräp från Gubbis. Desto fler som kommer - desto lättare och snabbare går det.

Efter det så tänder vi grillen och grillar korv.


Varmt välkomna

Styrelsen Hammarby speedway


 
Årsmöte torsdagen den 16 mars kl 18:30

Hammarby Speedway kallar alla medlemmar till årsmöte. Mötet äger rum i klubbhuset på Gubbängens IP, torsdagen den 16 mars kl 18:30.

Alla sedvanliga och obligatoriska handlingar inför årsmötet kommer finnas att beskåda i klubbhuset, minst en vecka före mötet.


Varmt välkomna

Styrelsen Hammarby speedway


 
Funktionärs- och medlemsmöte den 16 februari kl 18:30

Den 16 februari kl 18:30 är det funktionärs- och medlemsmöte i klubbhuset på Gubbis. Vi kommer då att informera om säsongen som var, läget idag och framtiden. Efter det tråkiga beskedet att Gubbis Speedwaybana går i graven är det viktigt så många som möjligt kommer på mötet och är med och påverkar hur framtiden för Hammarby Speedway ska se ut!

Om du kommer, anmäl dig så vi kan beräkna förtäring. Anmälan görs till Nisse Larsson på nisse[at]bajenspeedeway.se


Varmt välkomna!
 
Gubbängens speedwaybana går i graven

Efter 47 år går nu Gubbängens speedwaybana i graven. Hammarby som hade planerat att köra vidare på Gubbis nästa säsong, blev väldigt överraskade i höstas, då beskedet från Idrottsförvaltningen kom att det inte skulle bli någon mera speedway på Gubbis. Hammarby har sedan dess förhandlat med Idrottsförvaltningen för att hitta en lösning på problemet. Antingen att få vara kvar på Gubbis, eller att klubben skulle få en ny speedwaybana inom rimligt avstånd. Det har inte lyckats och nu har den sista speedwaymatchen körts på Gubbis tyvärr.


Läs mer...
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

Sida 1 av 93
Rapid Bevakning
W&W Communicate
Exclusive Cars


Hydroscand

Lekanders Golv AB

Båt & Trailer AB
Servasläpet
PG Plast
DCE Fastighetsteknik

Årsta Däck
Bengt Greinert
Consale Containeruthyrning
FORIA
LGA Transport
Lundins Värme
PS Ventilation
Stavdal
Team Kentas
Trädfällning Allround
Vent Rent
Byggunderhåll

Handelsbanken Högdalen
Heymann
Hägerstens Glasmästeri
Mählkvists Drycker
Nordic Recond
Nynäs Tak
Sand & Grus Jehander
Solberga Konfektyr
Söderorts Måleri
Tommys Fönsterputs
Dezeta
Irenes Blommor
Spendrups

Thord Steinert

Stöd din idrottsförening