Menu Content/Inhalt
No images
Hård slutkamp när Hammarby/Griparna vann i Hagfors

Det blev Hammarby/Griparna ledda av Daniel Axling (bilden), som avgick med segern på bortaplan i Hagfors idag. Men det var en mycket hård kamp om segern i slutet av matchen med hemmalaget Kavaljererna. När det endast återstod ett heat ledde Hammarby/Griparna med endast 1 poäng. Men i det sista heatet kunde John Lindman avgöra matchen med en heatseger. Kavaljererna tog endast 1 poäng i det sista heatet, vilket gjorde att Hammarby/Griparna utökade och vann med 3 poäng före hemmalaget.

daniel_axlingFoto: Robert Markenfelt

Läs mer...
 
Bortamatch i Hagfors idag

Idag lördag (28/5) kör Hammarby/Griparna bortamatch i Hagfors. Där möter serieledande Hammarby/Griparna Serietvåan Team Finland, serietrean Nässjö och hemmalaget Kavaljererna. Det är därför en mycket viktig match i kampen om serieledningen. Hammarby/Griparna leds för dagen inte av Rholand Jensen (bilden) och Daniel Axling, utan enbart av Daniel. Daniel blir assisterad av Kjell Axling. Följ matchen via länken till vänster på hemsidan "Svemo - Live". Matchstart kl 15:00.

Rholand Jensen
Foto: Sylvia Andersson


Läs mer...
 
Tufft för Hammarby/Griparna i Mariestad

Hammarby/Griparna hade det tufft i Mariestad igår. Hammarby/Griparna körde in 18 poäng vilket resulterade i en tredjeplats efter Kavaljererna med 24 poäng och segrande Nässjö som körde in 36 poäng. Den hårdaste kampen i matchen var den om tredjeplatsen. Det skiljde bara 2 poäng ner till hemmalaget Örnarna/Saxarna. Freddie Eriksson som fick förhinder hade behövts, även om sent inkallade Marian Gheorghe gjorde bra ifrån sig med 5 poäng på 4 heat. Med Freddie i laget hade vi med största säkerhet tagit andraplatsen. Poängbäst i Hammarby/Griparna blev Benny Johansson med 6 poäng.

Rholand Jensen
Foto: Sylvia Andersson

Läs mer...
 
Bortamatch i Mariestad idag

Idag söndag (22/5) kör Hammarby/Griparna bortamatch i Mariestad. Där möter vi hemmalaget Örnarna/Saxarna, Nässjö och Kavaljererna. I Hammarby/Griparnas anmälda lag utgår Freddie Eriksson och ersätts med kort varsel av Marian Gheorghe. Freddie har tyvärr fått förhinder. Rholand Jensen (bilden) tror att det blir en tuff match, men att vi kan vara med och slåss om segern. Följ matchen via länken till vänster på hemsidan "Svemo - Live". Matchstart kl 14:00.

Rholand Jensen
Foto: Sylvia Andersson

Läs mer...
 
Tredje raka vinsten för Hammarby/Griparna

Hammarby/Griparna tog idag den tredje raka segern i div 1. Banan i Nässjö höll dock inte så matchen fick tyvärr avbrytas efter 8 heat. Reslutatet kommer dock att räknas. När matchen bröts hade Hammarby/Griparna 2 poäng mer än Team Finland som kom tvåa. Nässjö tog den sista poängplatsen med endast 1 poängs marginal till Vargarna som kom sist. Dagens seger betyder att Rholand Jensen (bilden) och Daniel Axlings lag Hammarby/Griparna dragit ifrån i toppen av tabellen och leder nu med 3 poäng före Team Finland. Tabellen haltar dock kraftigt då 2 st matcher har blivit inställda.

Rholand Jensen
Foto: Sylvia Andersson

Läs mer...
 
Vinst senast och bortamatch på lördag
Det blev vinst i hemmapremiären på Gubbis i lördags. Hammarby/Griparna vann ganska komfortelt tillslut med 9 poängs marginal till tvåan Nässjö. Vargarna och Texoil Racers kämpade hårt en bit efter om den sista poängplatsen. Där drog Vargarna det längsta strået  och var 1 poäng före Texoil Racers när alla heat var körda. Freddie Eriksson (bilden) tog full pott (12 poäng) och blev poängbäst i matchen. På lördag kl 15:00 kör Hammarby/Griparna i Nässjö.Freddie Eriksson
Foto:Linda AnderssonLäs mer...
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

Sida 4 av 93
Rapid Bevakning
W&W Communicate
Exclusive Cars


Hydroscand

Lekanders Golv AB

Båt & Trailer AB
Servasläpet
PG Plast
DCE Fastighetsteknik

Årsta Däck
Bengt Greinert
Consale Containeruthyrning
FORIA
LGA Transport
Lundins Värme
PS Ventilation
Stavdal
Team Kentas
Trädfällning Allround
Vent Rent
Byggunderhåll

Handelsbanken Högdalen
Heymann
Hägerstens Glasmästeri
Mählkvists Drycker
Nordic Recond
Nynäs Tak
Sand & Grus Jehander
Solberga Konfektyr
Söderorts Måleri
Tommys Fönsterputs
Dezeta
Irenes Blommor
Spendrups

Thord Steinert

Stöd din idrottsförening