Menu Content/Inhalt
No images
Bortamatch i Västervik idag.
Idag kl 15:00 kör Hammarby/Griparna bortamatch i Västervik. Hammarby/Griparna som var snubblande nära seger i säsongspremiären förra söndagen, jag nu årets första seger. Det gör man med ett mycket starkt lag bestående av: Freddie Eriksson (bilden), John Lindman, Benny Johansson och Oskar Rikardsson. Följ matchen via länken "Svemo - Live" till vänster på hemsidan. Matchstart kl 15:00.Freddie Eriksson
Foto:Linda Andersson

Läs mer...
 
Hammarby/Griparna snubblande nära seger i premiären

Hammarby/Griparna var snubblande nära att segra i premiären tidigare idag. Hammarby/Griparna var en förare kort, då Oskar Rikardsson hade meddelat Rholand Jensen (bilden) att han blivit sjuk. Trots det kunde Hammarby/Griparna hota hemmalaget Vargarna om segern. Hammarby/Griparna hade en knapp ledning under större delen av matchen, men hamnade ett par poäng efter mot slutet. Man kom dock igen och inför det sista heatet skiljde det bara 1 poäng upp till Vargarna. Där föll dock Pontus Aspgren och Hammarby/Griparna fick nöja sig med en andraplats i premiären.

Rholand Jensen
Foto: Sylvia AnderssonLäs mer...
 
Hammarby/Griparna inleder säsongen med bortamatch

Hammarby Speedway inleder idag, söndag, årets säsong med en bortamatch i Norrköping. Hammarby ställer i år upp i div 1 med ett gemensamt lag ihop med Griparna från Nyköping. Hammarby/Griparna kommer till start med ett mycket starkt lag till premiären, och kommer att slåss om segern i matchen, säger Rholand Jensen (bilden), lagledare Hammarby/Griparna. John Lindman var anmäld till match, men utgår och ersätts av Pontus Aspgren. Övriga är Dennis Jonsson, Benny Johansson och Oskar Rikardsson. Följ matchen via länken "Svemo - Live" till vänster på hemsidan. Matchstart kl 12:00.

Rholand Jensen
Foto: Sylvia Andersson


Läs mer...
 
Funktionärsmöte onsdag den 20 april kl 18:30

Nu är det inte många dagar kvar till hemmapremiären den 7 maj. Därför kallar Hammarby Speedway till funktionärsmöte på onsdag den 20 april kl 18:30 i klubbhuset på Gubbis.

Premiärlaget till söndagens (24/4) premiärmatch i Norrköping kommer att meddelas under mötet.

Hammarby bjuder på fika och bulle.


Varmt välkomna!


 
Du behövs!

Säsongen närmar sig med stormsteg, och det händer mycket på Gubbis nu. Förberedelserna inför säsongen pågår för fullt. Vår första hemmamatch går av stapeln den 7 maj. Till dess finns det mängder av saker du kan hjälpa oss att åtgärda. Varför inte ett intressant styrelseuppdrag? Du med speedwayintresse kan medverka, och få känna tillfredställelsen av att bidra till våra framgångar.

Kontakta Nisse Larsson på tel. 072-037 43 70, eller via E-post Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den för mer information.

Du behövs!


Varmt välkommen

Styrelsen Hammarby Speedway


 
Årsmöte onsdagen den 30 mars kl 18:30

Härmed kallas alla medlemmar till årsmöte. Mötet äger rum i klubbhuset på Gubbängens IP, onsdagen den 30 mars kl 18:30. Alla sedvanliga handlingar inför årsmötet kommer finnas att beskåda i klubbhuset, minst en vecka före mötet.


Varmt välkomna

Styrelsen Hammarby speedway


 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

Sida 5 av 92
Rapid Bevakning
W&W Communicate
Exclusive Cars


Hydroscand

Lekanders Golv AB

Båt & Trailer AB
Servasläpet
PG Plast
DCE Fastighetsteknik

Årsta Däck
Bengt Greinert
Consale Containeruthyrning
FORIA
LGA Transport
Lundins Värme
PS Ventilation
Stavdal
Team Kentas
Trädfällning Allround
Vent Rent
Byggunderhåll

Handelsbanken Högdalen
Heymann
Hägerstens Glasmästeri
Mählkvists Drycker
Nordic Recond
Nynäs Tak
Sand & Grus Jehander
Solberga Konfektyr
Söderorts Måleri
Tommys Fönsterputs
Dezeta
Irenes Blommor
Spendrups

Thord Steinert

Stöd din idrottsförening