Menu Content/Inhalt
No images
Du behövs!

Säsongen närmar sig med stormsteg, och det händer mycket på Gubbis nu. Förberedelserna inför säsongen pågår för fullt. Vår första hemmamatch går av stapeln den 7 maj. Till dess finns det mängder av saker du kan hjälpa oss att åtgärda. Varför inte ett intressant styrelseuppdrag? Du med speedwayintresse kan medverka, och få känna tillfredställelsen av att bidra till våra framgångar.

Kontakta Nisse Larsson på tel. 072-037 43 70, eller via E-post Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den för mer information.

Du behövs!


Varmt välkommen

Styrelsen Hammarby Speedway


 
Årsmöte onsdagen den 30 mars kl 18:30

Härmed kallas alla medlemmar till årsmöte. Mötet äger rum i klubbhuset på Gubbängens IP, onsdagen den 30 mars kl 18:30. Alla sedvanliga handlingar inför årsmötet kommer finnas att beskåda i klubbhuset, minst en vecka före mötet.


Varmt välkomna

Styrelsen Hammarby speedway


 
UPPROP! Speedwayvänner & Hammarbyfans

Speedwaysäsongen 2015 är nu över, och Hammarby Speedway som deltagit i division 1 med ett godkänt sportsligt resultat, står nu inför förberedelser till säsongen 2016. Vi avser att ytterligare en säsong köra i division 1 och då arbeta för att nå allsvenskan 2017. Säsongen som gått har präglats av fantastiskt stora insatser av våra alltför få funktionärer och övriga volontärer.  Ett stort och varmt tack till dem! Inför den kommande säsongen har vi ett stort behov av fler frivilliga insatser. Kan det vara något för dig med Speedway intresse? Vi kommer att genomföra kurser för blivande funktionärer och hoppas att just du skall vara med då!

Vi behöver alla jobba tillsammans för att behålla speedwayen kvar på Gubbis och i Stockholm! Så vår vädjan är - tag en funderare och medverka till Hammarby Speedways framgångar. Anmäl ditt intresse till:

Nisse Larsson, tel: 072 037 43 70, eller E-post: Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

Speedway hälsningar

Hammarby If Speedway


 
Strulig div 1-säsong är nu över
Hammarby avslutade årets div 1-säsong med två andraplatser. I den sista hemmamatchen på Gubbis föll vi lite snöpligt med endast 1 poäng. I mitten av matchen låg Hammarby hela 6 poäng efter Västervik, men Hammarby avslutade starkt, och med en hårdare matchning av laget hade vi nog kunnat knipa segern. I den sista bortamatchen i Nyköping fick Hammarby kriga hårt för att ta andraplatsen. Det skiljde bara 1 poäng inför det sista heatet. Där lyckades dock Freddie Eriksson (bilden) utöka marginalen till Team Finland till 2 poäng. Vann där gjorde hemmalaget Griparna som kom med ett riktigt starkt lag och dem gick inte att rubba.Freddie Eriksson
Foto:Linda Andersson

Läs mer...
 
Säsongsavslutning i Nyköping på lördag
På lördag (10/10) är det säsongsavslutning för Hammarby Speedway. Det sker på speedwayovalen i Nyköping. Till match har lagledarna Rholand Jensen och Daniel Axling samlat ihop följande mannskap: Rasmus Broberg, Dennis Fagerkrantz, Adrian Gheorghe och Freddie Eriksson (bilden). Hammarby kommer att stöta på hårt motstånd från fram för allt hemmalaget Griparna, som kommer med ett mycket starkt lag. Men även Texoil Racers och Team Finland kommer med starka lag. Det bäddar för en mycket jämn och spännande match!Freddie Eriksson
Foto:Linda Andersson

Läs mer...
 
Trialuppvisning av Tiger MK

Under morgondagens säsongsavslutning på Gubbis kommer det inte bara att vara speedway - utan det kommer även att bli trialuppvisning. Då kommer Tiger MK från Huddinge och visar upp hur det går till att köra trial. Det kommer även att finnas möjlighet för de minsta att prova på trial. Det görs på en el-trial. Tiger MK kommer att köra innan matchstart och när det passar. 

Matchstart kl 19:00 (träning kl 18:00)

Uppvisning från cirka kl 17:30


 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

Sida 6 av 93
Rapid Bevakning
W&W Communicate
Exclusive Cars


Hydroscand

Lekanders Golv AB

Båt & Trailer AB
Servasläpet
PG Plast
DCE Fastighetsteknik

Årsta Däck
Bengt Greinert
Consale Containeruthyrning
FORIA
LGA Transport
Lundins Värme
PS Ventilation
Stavdal
Team Kentas
Trädfällning Allround
Vent Rent
Byggunderhåll

Handelsbanken Högdalen
Heymann
Hägerstens Glasmästeri
Mählkvists Drycker
Nordic Recond
Nynäs Tak
Sand & Grus Jehander
Solberga Konfektyr
Söderorts Måleri
Tommys Fönsterputs
Dezeta
Irenes Blommor
Spendrups

Thord Steinert

Stöd din idrottsförening