Menu Content/Inhalt
No images
Hemmamatch på Gubbis imorgon
Imorgon, fredag (25/9) är det säsongsavslutning på Gubbis. Då gästar Speedway 054, Västervik och Team Rasta Gubbängens IP. I Hammarby får vi mycket glädjande än en gång se Freddie Eriksson (bilden) som gjorde en mycket lyckad comeback i Hammarbyvästen i den senaste seriematchen på Gubbis. Imorgon gör ännu en Hammarbyförare comeback. Det är Tommie Lundgren som drar på sig släpskon igen. De två får sällskap i laget av Rasmus Broberg och Robin Norman som har kämpat hårt i många matcher för Hammarby i år.Freddie Eriksson
Foto:Linda Andersson
Läs mer...
 
Extra hemmamatch nu på fredag

Hammarby har fått en extra hemmamatch att arrangera. Den körs fredagen den 25 september kl 19:00. Den matchen skulle ha arrangerats av Speedway 054 (Karlstad) men de kan inte köra på banan i Karlstad, då en annan klubb som besitter banan inte gör att den blir svemogodkänd. Vi får alltså en extra seriematch på Gubbis nu på fredag! Det gör att tävlingen Hammarby Speedway Open som skulle gå då utgår till förmån för seriematchen.

Seriematch nu på fredag kl 19:00 - Missa inte det!


 
Hammarby segrade i Mariestad

Hammarby vann den sedan tidigare uppskjuta matchen i Mariestad. Hammarby segrade med 40 poäng före Texoil Racers som tog 34 poäng. På tredje plats kom hemmalaget Team Rasta med 20 poäng, och sist kom Kavaljererna endast 1 poäng efter Team Rasta. Freddy Godlund (bilden) blev poängbäst tillsammans med Robin Norman - båda tog 11 poäng. Rasmus Broberg fick ihop 10 poäng och Oskar Rikardsson fick ihop 8 poäng.


Foto: Linda Andersson

Läs mer...
 
Bortamatch i Mariestad idag

Idag kör Hammarby en inställd seriematch i Mariestad. Den skulle ha körts den 30:e maj, men blev då inställd på grund av regn. Hammarby kommer till match med en full linup bestående av: Rasmus Broberg, Freddy Godlund (bilden), Robin Norman och Oskar Rikardsson. Motståndare är Kavaljererna, Texoil Racers och hemmalaget Team Rasta. Följ matchen via länken "Svemo - Live" till vänster på hemsidan. Matchstart kl 11:00. Håll även utkik på hemsidan/facebook idag för andra nyheter!


Foto: Linda Andersson

 
Hammarby tvingas att lämna Walk Over igen

Hammarby tvingas idag lämna Walk Over till div 1-matchen i Nyköping. Det är andra gången den här säsongen, och det är även denna gång på grund av förarbrist. Vi jagade förare ända fram till midnatt igår kväll, men utan att lyckas få ihop tre man, vilket är minimum för att få delta. Adrian Gheorghe är i Rumänien och kör speedway och Freddie Eriksson som har kommit igång igen är bortrest. Så sent igår kväll fick vi meddela de två förarna som skulle köra att vi tyvärr måste lämna WO.

Hammarby Speedway tycker åter igen att detta är jättetråkigt att vi inte kan delta och vi beklagar detta. 


 
Hammarby tog årets andra seger

I eftermiddags kämpade Hammarby till sig årets andra seger i div 1. Det gjorde man på bortaplan i Hagfors efter att Rholand Jensen (bilden) och Daniel Axlings killar hade kört mycket jämnt - alla i laget tog tvåsiffrigt!. Segermarginalen till hemmalaget Kavaljererna var 7 poäng och Nässjö var 15 poäng efter Hammarby. Matchen kördes med endast tre lag då Texoil Racers ej kom till start.

Rholand Jensen
Foto: Sylvia Andersson


Läs mer...
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

Sida 7 av 93
Rapid Bevakning
W&W Communicate
Exclusive Cars


Hydroscand

Lekanders Golv AB

Båt & Trailer AB
Servasläpet
PG Plast
DCE Fastighetsteknik

Årsta Däck
Bengt Greinert
Consale Containeruthyrning
FORIA
LGA Transport
Lundins Värme
PS Ventilation
Stavdal
Team Kentas
Trädfällning Allround
Vent Rent
Byggunderhåll

Handelsbanken Högdalen
Heymann
Hägerstens Glasmästeri
Mählkvists Drycker
Nordic Recond
Nynäs Tak
Sand & Grus Jehander
Solberga Konfektyr
Söderorts Måleri
Tommys Fönsterputs
Dezeta
Irenes Blommor
Spendrups

Thord Steinert

Stöd din idrottsförening