Menu Content/Inhalt
No images
Hammarby segrade i Mariestad

Hammarby vann den sedan tidigare uppskjuta matchen i Mariestad. Hammarby segrade med 40 poäng före Texoil Racers som tog 34 poäng. På tredje plats kom hemmalaget Team Rasta med 20 poäng, och sist kom Kavaljererna endast 1 poäng efter Team Rasta. Freddy Godlund (bilden) blev poängbäst tillsammans med Robin Norman - båda tog 11 poäng. Rasmus Broberg fick ihop 10 poäng och Oskar Rikardsson fick ihop 8 poäng.


Foto: Linda Andersson

Läs mer...
 
Bortamatch i Mariestad idag

Idag kör Hammarby en inställd seriematch i Mariestad. Den skulle ha körts den 30:e maj, men blev då inställd på grund av regn. Hammarby kommer till match med en full linup bestående av: Rasmus Broberg, Freddy Godlund (bilden), Robin Norman och Oskar Rikardsson. Motståndare är Kavaljererna, Texoil Racers och hemmalaget Team Rasta. Följ matchen via länken "Svemo - Live" till vänster på hemsidan. Matchstart kl 11:00. Håll även utkik på hemsidan/facebook idag för andra nyheter!


Foto: Linda Andersson

 
Hammarby tvingas att lämna Walk Over igen

Hammarby tvingas idag lämna Walk Over till div 1-matchen i Nyköping. Det är andra gången den här säsongen, och det är även denna gång på grund av förarbrist. Vi jagade förare ända fram till midnatt igår kväll, men utan att lyckas få ihop tre man, vilket är minimum för att få delta. Adrian Gheorghe är i Rumänien och kör speedway och Freddie Eriksson som har kommit igång igen är bortrest. Så sent igår kväll fick vi meddela de två förarna som skulle köra att vi tyvärr måste lämna WO.

Hammarby Speedway tycker åter igen att detta är jättetråkigt att vi inte kan delta och vi beklagar detta. 


 
Hammarby tog årets andra seger

I eftermiddags kämpade Hammarby till sig årets andra seger i div 1. Det gjorde man på bortaplan i Hagfors efter att Rholand Jensen (bilden) och Daniel Axlings killar hade kört mycket jämnt - alla i laget tog tvåsiffrigt!. Segermarginalen till hemmalaget Kavaljererna var 7 poäng och Nässjö var 15 poäng efter Hammarby. Matchen kördes med endast tre lag då Texoil Racers ej kom till start.

Rholand Jensen
Foto: Sylvia Andersson


Läs mer...
 
Bortamatch i Hagfors idag

Hammarby Speedway är tillbaka på banan igen. Idag kör vi i Hagfors mot Nässjö, Texoil Racers och hemmalaget Kavaljererna. Den här gången har Rholand Jensen (bilden) och Daniel Axling samlat ihop följande lag: Maksymilian Bogdanowicz, Robin Norman, Christoffer Selvin och Adrian Gheorghe. Följ matchen via länken "Svemo - Live" till vänster på hemsidan.

Rholand Jensen
Foto: Sylvia Andersson

Läs mer...
 
Hammarby tvingas att lämna walk over

Hammarby har tyvärr tvingats att lämna walk over till dagens div 1-match i Malmö. Vi har inte fått ihop något lag. Vi hade ett lag klart i måndags, men några förare ändrade sig. Lagledarna Rholand Jensen och Daniel Axling har jobbat stenhårt på att hitta förare, men utan att lyckas. Många förare tackar nej på grund av att de vill se EM-deltävlingen i Kumla som körs samma dag som div 1 matchen. Normalt körs inte internationella tävlingar i Sverige samtidigt som man kör seriespeedway, men EM-tävlingen i Kumla kom till efter att tävlingskalendern var spikad.

Hammarby Speedway tycker att det är jättetråkigt att inte kunna delta och vi beklagar detta!


 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

Sida 7 av 92
Rapid Bevakning
W&W Communicate
Exclusive Cars


Hydroscand

Lekanders Golv AB

Båt & Trailer AB
Servasläpet
PG Plast
DCE Fastighetsteknik

Årsta Däck
Bengt Greinert
Consale Containeruthyrning
FORIA
LGA Transport
Lundins Värme
PS Ventilation
Stavdal
Team Kentas
Trädfällning Allround
Vent Rent
Byggunderhåll

Handelsbanken Högdalen
Heymann
Hägerstens Glasmästeri
Mählkvists Drycker
Nordic Recond
Nynäs Tak
Sand & Grus Jehander
Solberga Konfektyr
Söderorts Måleri
Tommys Fönsterputs
Dezeta
Irenes Blommor
Spendrups

Thord Steinert

Stöd din idrottsförening