Menu Content/Inhalt
No images
Bortamatch i Norrköping idag

Ingen vila för Hammarby som tvåa i gårdagens match på Gubbis. Idag kör man bortamatch i Norrköping. Rholand Jensen (bilden) har blivit tvungen till en del ändringar i laget till Norrköpingsmatchen. Robin Norman som vi brukar låna in hade lovat att köra för Vargarna långt tidigare. Där kommer Martin Liljekvist in istället. Han tog 8 poäng på Gubbis igår, och han är inlånad från Rospiggarna.

Rholand Jensen
Foto: Sylvia Andersson

Läs mer...
 
Hammarby tvåa på Gubbis igen

Igår kördes Hammarbys andra hemmamatch och även den här gången kom Hammarby tvåa. Vann gjorde ett mycket starkt Västervik som hade toppat upp laget med både Kim Nilsson och Fredrik Engman. Hammarbys lagledare Rholand Jensen (bilden) och Daniel Axling var nöjda med lagets prestation och resultat i matchen.

Rholand Jensen
Foto: Sylvia Andersson

Läs mer...
 
Match på Gubbängens IP på lördag

Då var det dags för säsongens andra match på Gubbänges IP. På lördag (13/6) kl 14:00 möter Hammarby Vargarna, Nässjö och Västervik på Gubbis. Hammarby mönstrar nästan samma lag som i premiären för en månad sedan, med skillnaden att Adrian Gheorge går in istället för Christoffer Selvin. Lagkaptenen Freddy Godlund (bilden) har utöver Adrian med sig Rasmus Broberg och Robin Norman från Masarna. De kommer att få fightas med motståndare med GP-erfarenheter!


Foto: Linda AnderssonLäs mer...
 
Match i Västervik idag

Hammarby Speedway kör idag lördag (6/6) match i Västervik. Utöver hemmalaget Västervik möter Hammarby även Nässjö och Team Finland. Matchartikeln har dröjt lite tills att laget blivit fulltaligt, vilket det dock inte har blivit. Endast tre man anmäldes till match på onsdag kväll. Lagledarna Rholand Jensen (bilden) och Daniel Axling jagade sedan vidare efter en fjärde man till laget. Dem har sökt med ljus och lykta efter en till förare, men tyvärr utan att lyckas.

Rholand Jensen
Foto: Sylvia Andersson

Läs mer...
 
Funktionärsmöte onsdag den 3 juni

Efter den lyckade hemmapremiären är det dags att trimma organisationen lite till. Därför kallar Hammarby Speedway till funktionärsmöte på onsdag den 3 juni kl 18:30 i klubbhuset på Gubbis.

Vi pratar då om vad som var bra i hemmapremiären, och vad som kan göras bättre.

Fika och bulle finns på plats för den som är sugen.


Varmt välkomna!


 
Hammarby kom tvåa i premiären

Hammarby kom på en andraplats i seriepremiären. Hammarby var länge med och fightades om segern i matchen, och hade fram till heat 13 en hård kamp om ledningen i matchen med Texoil Racers från Malmö. Hammarby låg bara några poäng efter Texoil Racers, men efter heat 14 och 15 där Hammarby endast tog två enpoängare, blev avståndet för stort för att kunna hämtas in. Gästerna från Malmö var helt enkelt lite vassare och avgick med segern. Hammarby och Freddy Godlund (bilden) fick nöja sig med en andraplats.


Foto: Linda Andersson


Läs mer...
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

Sida 9 av 93
Rapid Bevakning
W&W Communicate
Exclusive Cars


Hydroscand

Lekanders Golv AB

Båt & Trailer AB
Servasläpet
PG Plast
DCE Fastighetsteknik

Årsta Däck
Bengt Greinert
Consale Containeruthyrning
FORIA
LGA Transport
Lundins Värme
PS Ventilation
Stavdal
Team Kentas
Trädfällning Allround
Vent Rent
Byggunderhåll

Handelsbanken Högdalen
Heymann
Hägerstens Glasmästeri
Mählkvists Drycker
Nordic Recond
Nynäs Tak
Sand & Grus Jehander
Solberga Konfektyr
Söderorts Måleri
Tommys Fönsterputs
Dezeta
Irenes Blommor
Spendrups

Thord Steinert

Stöd din idrottsförening