Menu Content/Inhalt
No images
Seriepremiär för Hammarby Speedway på lördag

På lördag den 16 maj är det seriepremiär för Hammarby Speedway. Det eftersom seriepremiären i Karlstad den 3 maj blev uppskjuten. Nu får vi börja på hemmaplan istället. Motståndare på lördag är Speedway 054 från Karlstad, Texoil Racers från Malmö och Hagforslaget Kavaljererna. Fyra lag i samma match betyder stenhårda kamper om varje placering i heaten. Div 1 betyder också unga lovande speedwaytalanger - blivande världsmästare kanske? Hammarbys lag leds av lagledarna Rholand Jensen och Daniel Axling. På banan är Freddy Godlund (bilden) tillbaka i Hammarby och är lagkapten. Matchstart kl 14:00!


Foto: Linda Andersson


Läs mer...
 
Funktionärsmöte måndag den 11 maj kl 18:30

Nu är det inte många dagar kvar till hemmapremiären den 16 maj. Därför kallar Hammarby Speedway till funktionärsmöte på måndag den 11 maj kl 18:30 i klubbhuset på Gubbis.

Det är bra om så många som möjligt kan komma, för det finns mycket att gå igenom.

Hammarby bjuder på fika och grillade hamburgare.


Varmt välkomna!


 
Hammarby Speedways premiär är inställd

Hammarby Speedways seriepremiär är inställd. Hammarby skulle ha kört i Karlstad imorgon, men den matchen har blivit inställd på grund av att banan har fått körförbud. Hemmaklubben Speedway 054 (Karlstad/Hammarö SK) beklagar detta, men det är inte deras fel att banan har fått körförbud. Det är den andra klubben i Karlstad, Solkatterna som har gjort förändringar på banan som Svemo inte har godkänt. Tävlingen kommer att bli av så fort banan är återställd, skriver Speedway 054 på sin hemsida.


 
Division 1 - 2015
2015-04-19 15:12

Hammarby tävlar i år i div 1 där man kör 4-lagsmatcher. Det betyder att fyra lag möter varandra samtidigt i samma match. Varje lag kör 12 matcher varav 3 st är hemmamatcher. I varje tävlingsomgång körs det två st 4-lagsmatcher. Eftersom det är 10 lag i serien så står två lag över i varje tävlingsomgång. Det är därför 15 omgångar i serien sammanlagt. Div 1 är endast öppen för förare som kör på svensk licens.

Hammarbys trupp 2015 består av Adrian Gheorghe, Freddie Eriksson, Tommie Lundgren och Johan Hyll. Adrian siktar på att köra så mycket som möjligt, men övriga förare kommer nog inte att köra så mycket. Vi kommer istället att låna in förare till matcherna. Om några dagar kan vi kanske presentera premiärlaget till matchen den 3 maj i Karlstad.


Läs mer...
 
Säsongspremiären närmar sig med stormsteg!
2015-04-15 20:23

Säsongspremiären närmar sig med stormsteg! Nu är det bara ca tre veckor kvar till den 3 maj då Hammarby har seriepremiär på bortplan i Karlstad! Där möter Hammarby hemmalaget Speedway 054, och även Västervik och Team Rasta, eftersom det är 4-lagsmatcher i div 1.


Två veckor senare, lördagen den 16 maj, är det dags för hemmapremiären på Gubbis! Gästande lag är då Speedway 054, Texoil Racers och Kavaljererna.


För hela Hammarbys matchprogram 2015, klicka på ”läs mer”.Läs mer...
 
Hammarby Speedway inför säsongen 2015
2015-02-02 22:12

Hammarby Speedway har under säsongen 2014 genomlevt mängder av prövningar. Hammarby Speedway AB´s konkurs i början på 2014 blev upprinnelsen till en kris då Hammarby If fick överta en hel del av de uppkomna ekonomiska problemen. Vädrets makter, med enorma regnmängder, som tvingade oss att ställa in ett antal matcher och köra på andra arenor utanför Stockholm. Banans kvalitet med dräneringsproblem, som orsakade oss körförbud under lång tid. Allt detta bidrog självfallet till stora intäktsbortfall. 2014 blev utan tvekan Hammarby Speedway sämsta säsong någonsin!Läs mer...
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

Sida 10 av 93
Rapid Bevakning
W&W Communicate
Exclusive Cars


Hydroscand

Lekanders Golv AB

Båt & Trailer AB
Servasläpet
PG Plast
DCE Fastighetsteknik

Årsta Däck
Bengt Greinert
Consale Containeruthyrning
FORIA
LGA Transport
Lundins Värme
PS Ventilation
Stavdal
Team Kentas
Trädfällning Allround
Vent Rent
Byggunderhåll

Handelsbanken Högdalen
Heymann
Hägerstens Glasmästeri
Mählkvists Drycker
Nordic Recond
Nynäs Tak
Sand & Grus Jehander
Solberga Konfektyr
Söderorts Måleri
Tommys Fönsterputs
Dezeta
Irenes Blommor
Spendrups

Thord Steinert

Stöd din idrottsförening