Menu Content/Inhalt
No images
Årsmötet är flyttat till fredagen den 18 maj

Årsmötet den 26 april är flyttat till fredagen den 18 maj kl 18:30! Mötet äger rum i HIFs klubbhus (gula villan) på Kanalplan.

Medlemsmötet den 26 april kl 18:00 kvarstår.

Anmäl att du kommer så att vi kan beräkna förtäring. Anmälan sker via E-post till Robert Markenfelt på markenfelt[at]bajenspeedway.se


Varmt välkomna

Styrelsen Hammarby speedway 
Års- och medlemsmöte torsdagen den 26 april

Hammarby Speedway kallar alla medlemmar till årsmöte. Mötet äger rum i HIFs klubbhus (gula villan) på Kanalplan, torsdagen den 26 april kl 19:00. Årsmötet kommer att föregås av ett medlemsmöte kl 18:00.

Medlemsmötet är öppet för alla som vill komma. Vi behöver nya krafter i föreningen som jobbar för att få tillbaka speedwayen i Stockholm. Har du idéer eller vill vara med och jobba för en framtida speedwayanläggning i Stockholm, kom då på mötet och framför dessa idéer. Eller kom bara för att lyssna. Alla speedwayintresserade är välkomna!

Anmäl att du kommer så att vi kan beräkna förtäring. Anmälan sker via E-post till Robert Markenfelt på markenfelt[at]bajenspeedway.se

Varmt välkomna

Styrelsen Hammarby speedway


 
Städ och avvecklingsdag

Lördagen den 25 mars (nu på lördag) är det städ och avvecklingsdag på Gubbis. Vi startar kl 10:00. Vi hoppas att så många funktionärer som möjligt kan komma och hjälpa till att städa upp och köra bort skräp från Gubbis. Desto fler som kommer - desto lättare och snabbare går det.

Efter det så tänder vi grillen och grillar korv.


Varmt välkomna

Styrelsen Hammarby speedway


 
Årsmöte torsdagen den 16 mars kl 18:30

Hammarby Speedway kallar alla medlemmar till årsmöte. Mötet äger rum i klubbhuset på Gubbängens IP, torsdagen den 16 mars kl 18:30.

Alla sedvanliga och obligatoriska handlingar inför årsmötet kommer finnas att beskåda i klubbhuset, minst en vecka före mötet.


Varmt välkomna

Styrelsen Hammarby speedway


 
Funktionärs- och medlemsmöte den 16 februari kl 18:30

Den 16 februari kl 18:30 är det funktionärs- och medlemsmöte i klubbhuset på Gubbis. Vi kommer då att informera om säsongen som var, läget idag och framtiden. Efter det tråkiga beskedet att Gubbis Speedwaybana går i graven är det viktigt så många som möjligt kommer på mötet och är med och påverkar hur framtiden för Hammarby Speedway ska se ut!

Om du kommer, anmäl dig så vi kan beräkna förtäring. Anmälan görs till Nisse Larsson på nisse[at]bajenspeedeway.se


Varmt välkomna!
 
Gubbängens speedwaybana går i graven

Efter 47 år går nu Gubbängens speedwaybana i graven. Hammarby som hade planerat att köra vidare på Gubbis nästa säsong, blev väldigt överraskade i höstas, då beskedet från Idrottsförvaltningen kom att det inte skulle bli någon mera speedway på Gubbis. Hammarby har sedan dess förhandlat med Idrottsförvaltningen för att hitta en lösning på problemet. Antingen att få vara kvar på Gubbis, eller att klubben skulle få en ny speedwaybana inom rimligt avstånd. Det har inte lyckats och nu har den sista speedwaymatchen körts på Gubbis tyvärr.


Läs mer...
 
Hammarby/Griparna dubbla segrare i lördags
I lördags körde Hammarby/Griparna sista matchen för i år, med dubbla segrar som resultat. Hammarby/Griparna vann matchen i Nyköping ganska enkelt, och dessutom så tog man hem seriesegern! Hammarby/Griparna tog sammanlagt 43 poäng i matchen. Det var 16 poäng mer än tvåan hemmalaget Team Finland. Det återstår några matcher i serien för de andra lagen, men inget lag kan komma ikapp oss. Alla förare körde bra och tog 8 poäng eller mer. Freddie Eriksson och Linus Eklöf (bilden) tog båda full pott (12 poäng).

Foto: Daniel Pero

Läs mer...
 
Serieavslutning i Nyköping på lördag
Hammarby/Griparna har serieavslutning på lördag i Nyköping. Serieledande Hammarby/Griparna har stor chans att ta hem seriesegern på lördag, trots att tabellen haltar och några konkurrenter har kört färre matcher. De matcherna kommer att köras senare. Om Hammarby/Griparna ser till att vara före serietvåan Team Finland och serietrean Västervik på lördag är seriesegern klar oavsett vad som händer i de resterande matcherna. Till uppgiften har Hammarby/Griparna skramlat ihop ett superlag, bestående av Freddie Eriksson, Linus Eklöf (bilden), Alex Edberg och Benny Johansson.

Foto: Daniel Pero

Läs mer...
 
Bussresa till Nyköping den 27 augusti

Det finns platser kvar på bussen till Nyköping den 27 augusti. Hammarbysupportrar och speedwayälskare bjuds därför också in på bussresan. Resan kostar alltså ingenting, men platserna kan ta slut, så anmäl er så fort som möjligt. Anmälningar sker till Nisse Larsson på E-post nisse[at]bajenspeedway.se eller på tel 073-694 63 50. Om platserna inte räcker till alla gäller turordningslista från anmälningsdatum.

Avresa: Kl 10:00 från Gubbängens IP. Resan tar cirka en och en halv timme.

Event: Matchstart kl 13:00. Matchslut cirka 14:30-15:00.

Hemkomst: Cirka 16:30-17:00


Varmt välkomna 
Hammarby/Griparna segrade i Nässjö
Hammarby/Griparna segrade i bortamatchen i Nässjö i lördags. Hammarby/Griparna som ställde upp med ett mycket starkt lag vann matchen ganska enkelt 9 poäng före hemmalaget Nässjö och 23 poäng före trean Kavaljererna. Örnarna/Saxarna kom ej till start. Freddie Eriksson (bilden) var en av två fullpoängare i laget. Den andra var Alex Edberg som gjorde comeback i Hammarby.Freddie Eriksson
Foto:Linda Andersson

Läs mer...
 
Bortamatch i Nässjö imorgon lördag
Hammarby/Griparna kör bortamatch i Nässjö imorgon lördag (6/8). Det är säsongens näst sista match för serieledande Hammarby/Griparna. Vi har två lag bakom oss som flåsar oss i nacken ordentligt. Efter att Team Finland tappade poäng i deras senaste match är det största hotet nu Västervik som ligger 6 poäng efter oss men har kört två matcher mindre. Hammarby/Griparna har dock allt i egna händer - vinner vi imorgon och kommer före Västervik och Finnarna i avslutningen den 27 augusti i Nyköping är vi seriesegrare. Freddie Eriksson (bilden) får sällskap i lineupen av Alex Edberg som gör comeback i Hammarby! Följ matchen via länken till vänster på hemsidan "Svemo - Live". Matchstart kl 15:00.Freddie Eriksson
Foto:Linda Andersson

Läs mer...
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

Sida 1 av 41
Rapid Bevakning
W&W Communicate
Exclusive Cars


Hydroscand

Lekanders Golv AB

Båt & Trailer AB
Servasläpet
PG Plast
DCE Fastighetsteknik

Årsta Däck
Bengt Greinert
Consale Containeruthyrning
FORIA
LGA Transport
Lundins Värme
PS Ventilation
Stavdal
Team Kentas
Trädfällning Allround
Vent Rent
Byggunderhåll

Handelsbanken Högdalen
Heymann
Hägerstens Glasmästeri
Mählkvists Drycker
Nordic Recond
Nynäs Tak
Sand & Grus Jehander
Solberga Konfektyr
Söderorts Måleri
Tommys Fönsterputs
Dezeta
Irenes Blommor
Spendrups

Thord Steinert

Stöd din idrottsförening