Menu Content/Inhalt
No images
Reportage
Chris Teale - starter i Hammarby Speedway
2012-09-04 13:24
Det skrivs en hel del om speedwayförarna i denna sport. Men det finns flera personer med olika uppgifter under en speedwaymatch som också är viktiga för att en speedwaymatch ska fungera och flyta på. Chris Teale, starter i Hammarby Speedway är en av dem. Han är den som ska få fyra, ofta eller förresten alltid, bångstyriga speedwayförare, att stå på ett korrekt sätt framme vid startgrinden så att domaren kan låta starten gå.

Chris Teale
Foto: Linda Andersson
Läs mer...
 
Stefan Lindeborg - mannen bakom rösten
2012-08-29 20:21
Stefan Lindeborg är mannen som alltid hörs på Gubbängen under speedwaytävlingar. Han är nämligen den magnifika speaker som vi får njuta av på Gubbis. Stefan hoppade av en ren tillfällighet in som speaker för första gången för cirka 12 år sedan, då den ordinarie speakern var sjuk. Efter ett par inhopp blev Stefan reguljär speaker både på Gubbis och uppe i Hallstavik. Uppdragen på Gubbis ökade markant när Hammarby, där Stefans son Ruben var lagledare de första åren, debuterade 2004.  Klicka på ”Läs mer” för att läsa Anton Björnlunds intervju med Stefan.

Stefan Lindeborg
Foto: Tomas Björnlund

Läs mer...
 
Intervju med Dennis Andersson
2012-07-06 16:02

Dennis Andersson har varit en riktigt frisk fläkt i Hammarbystället i år! Vi visste att han hade kapacitet och att han med största säkerhet skulle höja sitt snitt, men hans jämnhet och kämpaanda har imponerat mycket! Han är för nuvarande Sveriges överlägset bästa junior, och den enda som kör på ordinarie plats i sitt lag. Anton Björnlund fick en pratstund med Dennis innan matchen mot Dackarna i tisdags. Klicka på ”Läs mer” för att läsa hans intervju med Dennis.


Foto: Erik Johansson

Läs mer...
 
Johan Hyll - ung stockholmskille som satsar på isracing
2012-02-16 08:46
Stockholmskillen Johan Hyll är en 18-årig speedwayförare som likt Robert Henderson har valt att inte bara köra speedway, utan även att satsa på isracing. Robert valde dock efter något år att endast satsa på isracing . Johan började med isracing förra året - först med att träna ute på Huddinge Motorstadion, men det blev även en tävling 2011. I år har Johan efter ett mycket begränsat antal träningstillfällen gjort debut i allsvenskan och på söndag har han hemmamatch med Eldarna på Huddinge Motorstadion i Gladö Kvarn.
Johan Hyll
Foto: Linda Andersson
Läs mer...
 


Rapid Bevakning
W&W Communicate
Exclusive Cars


Hydroscand

Lekanders Golv AB

Båt & Trailer AB
Servasläpet
PG Plast
DCE Fastighetsteknik

Årsta Däck
Bengt Greinert
Consale Containeruthyrning
FORIA
LGA Transport
Lundins Värme
PS Ventilation
Stavdal
Team Kentas
Trädfällning Allround
Vent Rent
Byggunderhåll

Handelsbanken Högdalen
Heymann
Hägerstens Glasmästeri
Mählkvists Drycker
Nordic Recond
Nynäs Tak
Sand & Grus Jehander
Solberga Konfektyr
Söderorts Måleri
Tommys Fönsterputs
Dezeta
Irenes Blommor
Spendrups

Thord Steinert

Stöd din idrottsförening